пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Як зробити правильний вибір?

  На сьогоднішній день популярність смартфонів та планшетів настільки зросла, що без них ми просто не уявляємо свого життя. Саме тому вибір саме того електронного пристрою, який би повністю задовольняв всі наші побажання є питанням номер один. Хоча б раз у житті кожен з нас стикається з питанням, коли необхідно зробити вибір "Що краще?", "Що необхідніше?", "Що унікальніше?", а при виборі електронного пристрою цих запитань виникає безліч. Одне з найважливіших запитань, яке постає перед кожним покупцем - "З якою ОС краще купувати смартфон чи планшет?". Android та iOS - дві найпопулярніші та конкуруючі між собою ОС. Не дивлячись на те, що iOS встановлюється лише на пристрої фірми Apple, тоді як Android підтримують різні виробники, все одно фахівці виділяють як багато спільного у цих двох ОС, так і багато відмінного. 
  Всіх, кого цікавить, що особливого мають ці дві ОС, що так привертає увагу мільйонів користувачів і чи є переможці та переможені в цій битві, ласкаво просимо до нашого блогу!!!


  Вас чекає багато цікавої інформації, корисних посилань, порівняльна характеристика. Запрошуємо до нашого блогу, Ви не пожалкуєте!:)



Немає коментарів:

Дописати коментар